Musike Ohjelmapalvelut

MUSIKE Ohjelmapalvelut on Savonia-ammattikorkeakoulun Musiikin ja tanssin yksikön ja Kuopion konservatorion yhteinen konsertti- ja tanssiesityksiä tuottava toimisto. Musiken tehtävänä on koordinoida, suunnitella, toteuttaa ja markkinoida oppilaitosten konsertti- ja tanssiesityksiä yhdessä opettajien ja opiskelijoiden kanssa.

Esiintyjien välittäminen yksityishenkilöiden tilaisuuksiin on päättynyt vuoden 2014 alusta alkaen. Kiitämme kaikkia asiakkaitamme yhteistyöstä kuluneina vuosina!

Yritysten ja yhteisöjen tapahtumiin välitämme esiintyjiä harkinnanvaraisesti. Otattehan yhteyttä meihin hyvissä ajoin, viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaanne.

 

Musiken konserttikalenteri

 

Ajankohtaista

Kuopion konservatorion ja Savonia-ammattikorkeakoulun järjestämä musiikin ja tanssin huippuammattilaisten Musike-sarja päättyy joulukuussa 2014. Sarjan viimeiset konsertit järjestetään Kuopiossa 28.10., 11.11. ja 3.12. Tarkemmat tiedot konserteista löytyvät yllä olevasta tapahtumakalenterista.

Yhteystiedot

  • email: musike(at)kuopionkonservatorio.fi
  • faksi: 017 182 481
  • Anu Piispanen, anu.piispanen(at) kuopionkonservatorio.fi p. 044 727 9216
  • anneli.korhonen (at) savonia.fi, p. 044 785 7413 / vain opiskelijoiden harjoittelut, joihin edellytetään vähintään 45min pituista ohjelmakokonaisuutta.