Hakeminen oppilaaksi Kuopion konservatorioon

 

Täydennyshaku musiikin ja tanssin varhaisiän opintoihin 3.-12.12.2018

Uudet oppilaat voivat ilmoittautua musiikin ja tanssin varhaisiän opintojen vapaille oppilaspaikoille ajalla 3.-12.8.2018. Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä. Hakuun tulevat ryhmät, joista syyslukukauden aikana vapautunut paikkoja, sekä muutama uusi ryhmä.

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa https://wilma.kuopionkonservatorio.fi/browsecourses, ilmoittautuminen alkaa 3.12. klo 9:00. Hakulomakkeen täyttäminen edellyttää, että hakijalla on käytössään toimiva sähköpostiosoite.

Huomioitavaa

  • Ryhmät, joissa on vapaita paikkoja on nähtävissä hakusivulta haun alkaessa, ma 3.12. klo 9 alkaen.
  • Paikan voi varata vain yhdestä ryhmästä. Jos ryhmä on kuitenkin ennättänyt täyttyä, kannattaa silti ilmoittautua ryhmään varasijalle, sillä muutoksia ryhmissä tapahtuu vielä paljon. Varasijalle voi ilmoittautua useampaan ryhmään.
  • Ilmoittautumisen jälkeen hakija saa sähköpostiinsa vahvistusviestin ilmoittautumisesta.
    • Mikäli ryhmään hakeneita on vähemmän tai saman verran kuin vapaita paikkoja, saatte ryhmästä paikan automaattisesti, eikä opintojen alkaessa erillistä kutsua ryhmään enää lähetetä.
    • Mikäli ryhmään hakeneita on enemmän kuin vapaita paikkoja, vahvistusviestin yläosassa on maininta, että olette varasijalla. Ilmoitamme tällöin heti, mikäli ryhmästä vapautuu teille paikka.
    • Tarkastathan myös roskapostisi, mikäli vahvistusviestiä ei kuulu!
  • Nykyisten oppilaiden ei tarvitse ilmoittautua ryhmiin, opinnot jatkuvat automaattisesti keväälle samalla lukujärjestyksellä.

Ilmoittautuminen on sitova
Oppilaspaikan mahdollisesta peruuttamisesta on ilmoitettava ennen ensimmäisen opetusviikon alkua. Opetuksen alkamisen jälkeen oppilas maksaa lukukausimaksun kokonaan, myös silloin kun hän jättää tulematta opetukseen tai lopettaa sen kesken lukukauden.

Opetuksen alkaminen
Opetus alkaa lukujärjestyksen mukaan 7.1. alkavalla viikolla (vk 2).

Wilma-tunnukset
Lähetämme teille viimeistään tammikuussa tunnuksen Kuopion konservatorion omaan Wilmaan, jonka kautta opettajat ja huoltajat viestivät toisilleen lukuvuoden aikana.

Lisätietoa varhaisiän opinnoista

Lisätietoja hausta: opintosihteeri@kuopionkonservatorio.fi

Takaisin alkuun

Täydennyshaku avoimen konservatorion tanssiopintoihin 3.-12.12.2018

Uudet oppilaat voivat ilmoittautua avoimen konservatorion tanssiopintoihin ajalla 3.-12.12. Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa https://kuopionkonservatorio.inschool.fi/browsecourses, ilmoittautuminen alkaa 3.12. klo 9:00. Hakulomakkeen täyttäminen edellyttää, että hakijalla on käytössään toimiva sähköpostiosoite. Ryhmään hakeva sitoutuu vähintään lukukauden kestävään opetukseen.

Aikuisbaletti

Aika ja paikka: keskiviikkoisin klo 18.30–20.00, Niiralan koulun tanssisalissa
Lukukaudet: kevätlukukausi 23.1.-24.4.19 (13krt)
Vapaita oppilaspaikkoja: 3
Kenelle: balettia tai muuta taidetanssia useamman vuoden treenanneille aikuisille harrastajille.
Sisältö: Sisältää harjoituksia tangossa ja keskilattialla, piruetteja ja hyppyjä. Ryhmän valinnan mukaan mahdollisesti myös tossutyöskentelyä. Mahdollisuus esiintyä Kuopion konservatorion tanssinäytöksissä.
Opettaja: tanssinopettaja (AMK), MuM Harriet Jeffery

Aikuisten nykytanssi

Aika ja paikka: keskiviikkoisin klo 19.15–20.45, Lehtoniemen päiväkodin sali
Lukukaudet: kevätlukukausi 23.1.–24.4.19 (12krt)
Vapaita oppilaspaikkoja: 4
Kenelle: Muutaman vuoden tanssineille tai muuten paljon liikkuneille aikuisille harrastajille.
Sisältö: Nykytanssi kehittää kehontuntemusta ja erilaisia liikevalmiuksia. Tunneilla harjoitellaan kehon linjauksia ja dynamiikkaa, hyödyntäen mm. lattiatekniikkaa, improvisaatioharjoitteita ja kehonhuoltoa. Mahdollisuus esiintyä konservatorion näytöksissä.
Opettaja: tanssinopettaja (AMK) Emilia Savolainen

Lisätietoja opinnoista

Lisätietoja hausta: opintosihteeri@kuopionkonservatorio.fi

Takaisin alkuun