AIKA-AVARUUS – Kuopion konservatorion tanssin perusopetuksen kevätnäytös sunnuntaina 2.4.2017 klo 16 Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalissa

Kuopion konservatorion tanssin perusopetuksen kevätnäytöksen teemana on tänä vuonna AIKA-AVARUUS. Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalin lavalla sunnuntaina 2.4. klo 16 pidettävässä näytöksessä tullaan näkemään tällä kertaa muun muassa tähtisumua, avaruussotilaita, klooneja ja avaruusromua!

Koreografiat ovat tanssikoulun opettajien Kirsi Korhosen, Iekku Reinikaisen, Riikka Tolosen, Pauliina Aladinin ja Sonja Lydmanin käsialaa. Esiintyjinä on suuri joukko 7-20-vuotiaita nykytanssin, baletin ja tanssin valmentavan opetuksen oppilaita. Puvustuksen ja visuaalisen ilmeen on suunnitellut Riikkamaria Korhonen. Tekniikasta vastaa luottotiimimme KoponenIskaniusKauhanen.

Liput: 19 € perhelippu (sis. 1 aikuinen ja 1 lapsi alle 15v.) / 13 € aikuiset / 11 € lapset alle 15v., opiskelijat, työttömät ja varusmiehet / 4 € K9-kortilla. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/lippu. Lippuja myydään myös Lippupisteellä. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen. Tapahtuman tietoihin Kuopion Musiikkikeskuksen sivuilla pääset tästä: www.kuopionmusiikkikeskus.fi/web/musiikkikeskus/huhtikuu.

Esityksen arvioitu kesto on noin puolitoista tuntia ja siinä on väliaika. Väliaikatarjoilun voi tilata etukäteen osoitteesta www.kanresta.fi/valiaikatarjoilut/kuopion+musiikkikeskuksen+ravintola

 

Lisätiedot:
Tuottaja-tiedottaja Anu Piispanen, puh. 044 7279 216