Tempo-sarja

Kuopion konservatorio on tuottanut vuoden 2015 alusta lähtien opettajakunnalleen Tempo-sarjaa, jossa voidaan tarjousten perusteella toteuttaa 2–4 konserttia, tanssiesitystä tai muuta produktiota lukuvuodessa.

Sarjasta ja siihen valituista esityksistä päätetään lukukausittain. Kuopion konservatorioon työsuhteessa olevat opettajat voivat tehdä sarjaan esiintymistarjouksia ilmoitetun hakuajan puitteissa.

Ajankohtaista

Ma 3.9. klo 19 Säveliä yhteisiltä juurilta: Unkarin kulttuuriviikon konsertti Kuopion kaupungintalon juhlasalissa

Syksyn 2018 Tempo-sarjan avauskonsertissa lavalle nousevat kuopiolaismuusikot Heidi Miettunen (sello) ja Anna Maria McElwain (piano). Konsertin suomalais-unkarilaisen ohjelman rungon muodostavat Kodályn ja Rautavaaran teokset. Kokonaisuutta höystävät mm. Lisznyai-Szabón melankolinen Syksy sekä Bartókin tunnelmiltaan vaihtelevat Romanialaiset kansantanssit. Illan säveltäjänimiä yhdistää viehtymys kansanmelodioiden luontevaan käyttöön osana kunkin omaleimaista sävelkieltä. Ohjelmat konserttiin 10€ ovelta käteisellä. Ohjelmamyynti alkaa puoli tuntia ennen konsertin alkua. Konsertti on osa Unkarin kulttuuriviikkoja Kuopiossa, ja sen järjestävät yhteistyössä Kuopion konservatorio ja Kuopion kaupunki.

Seuraa tapahtumaa Facebookissa!

PERUTTU / Ti 30.10. klo 18 Canciones españolas – kaikuja Iberian niemimaalta Kuopion kaupungintalon juhlasalissa

Anna Immosen ja Cecilia Laakson ”Canciones españolas – kaikuja Iberian niemimaalta” -konsertti on peruttu ylivoimaisen esteen vuoksi. Konsertti pyritään toteuttamaan Tempo-sarjassa keväällä 2019.

 

Haku Tempo-sarjaan

Hakuaika syksyn 2018 esityskaudelle on päättynyt. Haku kevään 2019 Tempo-sarjaan on avoinna 30.11.2018 saakka ja hakemus tehdään sähköisellä hakulomakkeella (hakulomake löytyy täältä).

Haku syksyn 2019 Tempo-sarjaan on avoinna 31.3.2019 saakka.

Hakuohjeet Tempo-sarjaan löytyvät täältä.

Tempo-sarjan esiintyjille maksettavat palkkiot on määritelty täällä.

 

Lisätiedot

Tuottaja-tiedottaja Anu Piispanen
puh. 044 727 9216 ja sähköposti: anu.piispanen(at)kuopionkonservatorio.fi