Haku musiikkialan ammatilliseen perustutkintoon (180 osp)
Musiikin osaamisala | Muusikko ja Musiikkiteknologi

Voit hakea Kuopion konservatorion musiikkialan ammatilliseen koulutukseen joko jatkuvassa haussa tai keväisin yhteishaun aikana.

Jatkuva haku

Tiedustele vapaista koulutuspaikoista muusikon (klassinen musiikki / rytmimusiikki) tai musiikkiteknologin koulutuslinjoilla sähköpostitse pekka.nyyssonen@kuopionkonservatorio.fi tai puhelimitse 050 567 3393.

 

Kevään yhteishaku

Kevään 2019 yhteishaun tulokset julkistetaan aikaisintaan 13.6.2019.

Oppilaitos lähettää valituille opiskelijoille valintakirjeen (myös sähköpostilla) ja valittujen nimet julkaistaan koulun nettisivuilla (mikäli hakija on antanut julkaisuluvan). Jos hakija ei saa kirjettä, hän ei ole tullut valituksi koulutukseen.

Mikäli hakija on hakenut Opintopolun kautta, Opetushallitus lähettää kaikille hakijoille (myös valitsematta jääneille) kirjeen yhteishaun tuloksista.

Opintopolusta on myös nähtävissä valintakokeiden tulokset.

Jos et ole osallistunut kokeeseen tai tuloksesi on hylätty (0 pistettä), et voi tulla valituksi koulutukseen. Huomaa, että pääsykokeen tulos 0 pistettä annetaan kaikille, jotka eivät tule hyväksytyiksi. Se ei siis tarkoita, ettet olisi saanut pääsykokeessa lainkaan pisteitä.
Valintakokeen maksimipistemäärä on 100 pistettä. Valintakokeen alin hyväksytty pistemäärä on 65, jonka alittavia hakijoita ei huomioida opiskelijavalinnassa.