Jatkuva haku käynnissä!

Kuopion konservatoriossa on jatkuva haku ammatilliseen koulutukseen. Meillä on tällä hetkellä vapaita opiskelijapaikkoja erityisesti KLASSISEN MUUSIKON ammatilliseen koulutukseen, mutta kannattaa tiedustella myös vapaita paikkoja rytmimusiikin puolelta esim. tutkinnon osan/osien suorittajana.

Musiikkialan ammatillisiin opintoihin voivat hakea kaikki vähintään peruskoulun suorittaneet ja jo aiemmin musiikkia harrastaneet hakijat.

Kiinnostaako musiikkiala tai haluatko täydentää omaa ammatillista osaamistasi
musiikillisilla taidoilla?

Jos olet jo työelämässä ja haluat hyödyntää työssäsi enemmän musiikillisia taitoja, voit hakeutua konservatorioon tutkinnon osan suorittajaksi, jolloin voit keskittyä esim. oman soitto- tai laulutaidon kehittämiseen tai vaikkapa musiikin säveltämiseen tai sovittamiseen. Hae tutkinnon osa suorittajaksi alla olevasta lomakkeesta.

Haku jatkuvan haun musiikkialan ammatilliseen perustutkintoon (180 osp)

Voit hakea meille täyttämällä hakulomakkeen 17.8.2020 mennessä. Valintakoe järjestetään 21.8.2020 Musiikkikeskuksella tai koronatilanteen pitkittyessä etäyhteyden välityksellä etänä.

Lisätietoja: Pekka Nyyssönen, puh. 050 567 3393


Voit hakea Kuopion konservatorion musiikkialan ammatilliseen koulutukseen joko jatkuvassa haussa tai keväisin yhteishaun aikana.

Lisätiedot hakuajan ulopuolella:
Musiikin osaamisala / klassinen musiikki Pekka Nyyssönen pekka.nyyssonen@kuopionkonservatorio.fi, puh. 050 567 3393
Musiikin osaamisala / rytmimusiikki ja Musiikkiteknologian osaamisala Petteri Pyyny, petteri.pyyny@kuopionkonservatorio.fi