Avoimien ovien päivä Kuopion Musiikkikeskuksessa 12.1.2019

Kuopion Musiikkikeskuksen toimijat ovat palanneet saman katon alle ja toivottavat täten kaikki musiikin ja tanssin ystävät tervetulleiksi taloon Kuopiosta ja kauempaakin. Avoimien ovien päivänä 12.1.2019 Kuopion Musiikkikeskuksessa on jälleen tarjolla musiikkia ja makupaloja eri taiteen aloilta. Ohjelmassa on mm. musiikki- ja tanssiesityksiä sekä talon esittelykierroksia. Lisäksi voit osallistua arvontaan, jossa voi voittaa mm. pääsylippuja kevään tapahtumiin sekä tuotepalkintoja. Päivän aikana julkistetaan myös tulevia tapahtumiaa koskien erikoistarjouksia, jotka ovat voimassa vain Avoimien ovien päivän ajan ja Musiikkikeskuksen lippukassalla.

Päivän ohjelman järjestävät Kuopion Musiikkikeskus, Kuopion kaupunginorkesteri, Kuopion konservatorio, Savonia-AMK / Musiikki ja tanssi, Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Kuopion yksikkö ja Ravintola Oodi. Kuopion konservatoriolta Avoimissa ovissa esiintyvät Fun4Sax-saksofonikvartetti sekä Kuopion konservatorion tanssikoulun oppilaat omilla tanssikoreografioillaan. Kuopion konservatorion kamarimusiikkiryhmiä voi kuunnella päivän aikana Kamus-kvartetin pitämällä kamarimusiikkikurssilla sekä kurssin päätöskonsertissa, joka pidetään Musiikkikeskuksen Kamarimusiikkisalissa klo 17 alkaen. Niin ikään Kuopion konservatorion rytmimusiikin ammattiopiskelijat ovat mukana lavalla laulamassa ja soittamassa Kuopion kaupunginorkesterin Kaikki laulaa! -konsertin avoimissa harjoituksissa, jotka pidetään Konserttisalissa klo 15 alkaen.

Päivän yksityiskohtaiseen aikatauluun voi tutustua Kuopion Musiikkikeskuksen nettisivuilla. Avointen ovien tapahtumaa voit seurata myös Facebook-tapahtumassa sekä Kuopion Musiikkikeskuksen Instagramissa.

Tervetuloa!