Avoin työpaikka: Opinto-ohjaaja (ammatillinen koulutus)

Kuopion konservatorio hakee ammatillisen koulutuksen opinto-ohjaajaa (Kelpoisuusehdot asetus 986 / 1998 § 15 mukaan). Tehtävä täytetään 1.8.2020 alkaen aluksi määräaikaisena (2 vuotta). Opinto-ohjaukseen arvioidaan perehdytysvaiheen jälkeen käytettävän noin 70% tehtävään valittavan työajasta, loppuosa voi olla projekti-, toimisto tai opetustyötä valittavan henkilön osaamisalueista riippuen. Edellytämme hakijalta vähintään kolmen vuoden työkokemusta ja musiikkialan tunteminen on ehdottomasti eduksi.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottoa esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Palkkaus on Sivistystyönantajat ry:n yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukainen.

Kuopion konservatorion ammatillisessa koulutuksessa on 60 opiskelijaa, jotka opiskelevat musiikkialan perustutkintoa. Suuntautumisvaihtoehtoina muusikon tai musiikkiteknologin tutkinto. Opetusta annetaan Kuopion Musiikkikeskuksessa (klassinen) ja Kotkankalliolla (rytmimusiikki ja musiikkiteknologia).

Kuopion konservatorio on kannatusyhdistyksen ylläpitämä, tuntiperusteista valtionosuutta saava musiikkioppilaitos, joka antaa laajan oppimäärän taiteen perusopetusta musiikissa ja tanssissa 2500 oppilaalleen 130 opettajan voimin. Konservatorio toimii Kuopion lisäksi Juankosken, Lapinlahden, Nilsiän, Siilinjärven ja Suonenjoen toimipisteissä.

Kuopion konservatorion johtokunnalle osoitettu hakemus on toimitettava pe 27.3.2020 klo 16:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jussi.luomanen@kuopionkonservatorio.fi.  Hakemukseen on liitettävä CV ja jäljennökset kelpoisuuden osoittavista todistuksista. Hakemusten perusteella valitut henkilöt kutsutaan haastatteluun, joka pidetään 6.-7.4.2020. Postitse lähetettyjen hakemusten tulee olla perillä 27.3. klo 16:00 mennessä. Hakemukset lähetetään osoitteeseen Kuopionlahdenkatu 23 C, 70100 Kuopio. Myöhässä saapuvia hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Tarjoamme aktiivisen työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää musiikkialan ammatillista koulutusta Kuopiossa. Tervetuloa osaksi Kuopion konservatorion henkilökuntaa.

Lisätietoja: Rehtori, Esko Kauppinen, puh. 044 727 9213, esko.kauppinen@kuopionkonservatorio.fi