Created to Worship You – Suuri gospelkonsertti isänpäivän iltana Alavan kirkossa

Gospelmusiikin sävelet kajahtavat näyttävästi ilmoille isänpäivän iltana Kuopiossa. Created to Worship You – Suuri gospelkonsertti kerää sunnuntaina 11.11. klo 18 Alavan kirkkoon peräti 150-henkisen esiintyjäkaartin. Huikeassa gospelkonsertissa mukana ovat mm. AmKo-Sinfonia, Alavan kirkkokuoro & band, Savonia-ammattikorkeakoulun lauluyhtye ja kuoro sekä Zipporim-kuoro. Konsertin tähtisolisteina laulavat yhdysvaltalainen Everett W. Miller (Nashville, Tennessee) sekä Kristiina Brask ja Popo Salami. Illan kapellimestarina toimii Rauno Tikkanen Savonia-ammattikorkeakoulusta.

Illan ohjelma on vaikuttava kokonaisuus amerikkalaista ja suomalaista gospelia, jazzilla maustettuna. Luvassa on mm. Millerin ja Braskin gospeltuotannon helmiä sinfoniaorkesterin ja kuorojen säestyksellä sekä jazzsäveliä Heikki Sarmannolta ja Duke Ellingtonilta. Tämä puolitoista tuntia kestävä konsertti ei taatusti jätä ketään kylmäksi!

Created to Worship You -konsertin järjestävät yhteistyössä Alavan seurakunta, Kuopion konservatorio ja Savonia-ammattikorkeakoulun Musiikin ja tanssin yksikkö.

Seuraa tapahtumaa Facebookissa!

 

Ohjelmat konserttiin 20€ ovelta. Ohjelmamyynti aukeaa Alavan kirkolla tuntia ennen konsertin alkua.

Yli 10 hengen ryhmävaraukset konserttiin: terhi.monkkonen@savonia.fi. Emme valitettavasti varaa yksittäisiä paikkoja konserttiin.

 

Lisätiedot

Tuottaja-tiedottaja Anu Piispanen, Kuopion konservatorio
anu.piispanen@kuopionkonservatorio.fi
puh. 044 727 9216

www.kuopionkonservatorio.fi
https://www.facebook.com/events/1132884503533761/
Twitter: @Kuopionkonsa
Instagram: @kuopionkonservatorio