Essi Wuorelan laulun mestarikurssi 12.4. Kuopiossa

Lauluyhtye Rajattomasta tuttu Essi Wuorela tulee suureksi iloksemme Kuopioon pitämään laulun mestarikurssia ma 12.4.2021. Workshop toteutetaan lähiopetuksena ja on tarkoitettu ensisijaisesti Savonia AMK:n ja Kuopion konservatorion laulun ammattiopiskelijoille (klassinen ja rytmi).

Kaikki pääaineiset laulajat ovat tervetulleita seuraamaan kurssia, jonka tarkempi aikataulu löytyy alta:

  • ma 12.4.2021 Kuopion Musiikkikeskus Kamarisali
  • klo 10-12 Luento ja paritehtäviä (aiheena Suhde omaan ääneen – ilmaisu, kontakti, improvisaatio)
  • klo 12-13 lounas
  • klo 13-14.30 opiskelijoiden avoin sessio (8 laulajaa, n. 15min/laulaja)
  • klo 16-18 A cappella/ensemble -workshop Jazzklubi (Huom!)

Kurssin osallistujamäärää joudumme valitettavasti rajaamaan koronatilanteen vuoksi, mutta kurssia voi seurata myös etäyhteyden päästä. Mikäli tilanne on sallivampi tuolloin, avaamme kurssia mielellämme muillekin kuin laulajille. Infoa seuraa lähempänä ja niin kuin tiedätte, korona voi heilautella tilannetta suuntaan tai toiseen. Laittakaa kuitenkin päivämäärä kalenteriin!

Open sessioon voi ilmoittautua minulle haluamallaan kappaleella. Valitsemme ilmoittautuneiden joukosta aktiivioppilaat ilmoittautumisjärjestyksen mukaan, kuitenkin pääpaino valmistuvilla/tutkintoa tänä keväänä tekevillä. Aamupäivän paritehtävissä ja iltapäivän a cappella -sessiossa kaikki pääsevät onneksi ääneen.

Avoimen session aikana käytössä säestäjä, myös taustanauhaa voi halutessaan käyttää.

Kurssi on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kuulemaan laulun huippuammattilaisen ja ihanan pedagogin ajatuksia! Tulkaahan joukolla mukaan!

Kaikki avoimeen opetussessioon haluavat ilmoittautukaa minulle, kiitos:

Sanna.Voss-Lagerlund@savonia.fi
puh. 044 785 6063


Essi Wuorela on laulaja, musiikinopettaja (Helsingin Pop&Jazz Konservatorio 1999). Hän aloitti uransa Soololevyillä v 1994 ja on siitä lähtien toiminut ammattimuusikkona. Hän on laulanut yli 20 vuotta lauluyhtye Rajattoman rivissä ja muiden taiteellisten projektien parissa mahdollisuuksien mukaan.

EVA-trio perustettiin 2009 ja ryhmä on esiintynyt festivaaleilla ja kiertueilla sekä Suomessa, että Saksassa ja Kanadassa. Anna-Mari Kähärän musiikkia sisältävä kokonaisuus ”Sirpale eilistä” on myös lähellä hänen sydäntään.

Musiikki on ollut oleellinen osa hänen elämäänsä aina ja kiinnostus uuden oppimiseen ja kehittymiseen pitää laulamisen elävänä ja antoisana.  

essi_wuorela

Kuva, Ville Juurikkala