Hakeminen oppilaaksi Kuopion konservatorioon

 

Ilmoittautuminen musiikin ja tanssin varhaisiän opintoihin 6.-14.8.2018

Uudet oppilaat voivat ilmoittautua musiikin ja tanssin varhaisiän opintoihin ajalla 6.-14.8.2018. Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa https://kuopionkonservatorio.inschool.fi/browsecourses, ilmoittautuminen alkaa 6.8. klo 9:00. Hakulomakkeen täyttäminen edellyttää, että hakijalla on käytössään toimiva sähköpostiosoite.

Hakulomakkeelta näet, missä ryhmissä on vapaita paikkoja. Osa ryhmistä on täyttynyt nykyisten oppilaiden jatkoilmoittautumisista, mutta voit silti ilmoittautua ryhmään varasijalle. Huomaathan, että varasijalle voi ilmoittautua vain, jos sopivaa vapaata paikkaa ei muista ryhmistä ole löytynyt!

Ilmoittautumisen jälkeen hakija saa sähköpostiinsa vahvistusviestin ilmoittautumisesta.

  • Mikäli ryhmään hakeneita on vähemmän tai saman verran kuin vapaita paikkoja, saatte ryhmästä paikan automaattisesti, eikä opintojen alkaessa erillistä kutsua ryhmään enää lähetetä.
  • Mikäli ryhmään hakeneita on enemmän kuin vapaita paikkoja, vahvistusviestin yläosassa on maininta, että olette varasijalla. Ilmoitamme tällöin heti, mikäli ryhmästä vapautuu teille paikka.
  • Tarkastathan myös roskapostisi, mikäli vahvistusviestiä ei kuulu.

Ilmoittautuminen on sitova ja oppilaspaikka varataan koko lukuvuodeksi (syys- ja kevätlukukaudeksi). Oppilaspaikan mahdollisesta peruuttamisesta on ilmoitettava ennen ensimmäisen opetusviikon alkua. Opetuksen alkamisen jälkeen oppilas maksaa lukukausimaksun kokonaan, myös silloin kun hän jättää tulematta opetukseen tai lopettaa sen kesken lukukauden.

Opetuksen alkaminen
Opetus tanssiryhmissä, muskareissa ja musiikkipajoissa alkaa lukujärjestyksen mukaan 20.8. alkavalla viikolla (vk 34). Soitinkaruselli, Pianiino ja laulupaja alkavat viikolla 36. Alkusoittoryhmiin ilmoittautuville opettaja laittaa viestiä käytännön järjestelyistä viikolla 33.

Wilma-tunnukset
Lähetämme teille opetuksen alettua tunnuksen Kuopion konservatorion omaan Wilmaan, jonka kautta opettajat ja huoltajat viestivät toisilleen lukuvuoden aikana.

HUOM! Nykyiset oppilaat jatkoilmoittautuvat Wilmassa ajalla 14.5.-31.7.2018

 

Lisätietoa musiikin varhaisiän opinnoista

Lisätietoa tanssin varhaisiän opinnoista

 

Ilmoittautuminen alkaa 6.8. klo 9:00.

 

 

Takaisin alkuun

 

Ilmoittautuminen avoimen konservatorion opintoihin 15.-29.8.2018

Avoin konservatorio tarjoaa omakustanteista musiikin ja tanssin opetusta kaikille ikäryhmille. Avoimessa konservatoriossa voidaan tehdä kahdenlaisia opintoja: joko musiikin ja tanssin lyhytkursseja tai vähintään lukukauden kestäviä musiikin ja tanssin opintoja. Uudet oppilaat voivat ilmoittautua avoimen konservatorion opintoihin ajalla 15.-29.8.2018.

Hakuun tulevat mm.:

  • Instrumenttiopetus,
  • kanteleryhmä aikuisille
  • aikuisten tanssiryhmät sekä
  • senkka-orkesteri

Tarkemmat tiedot hausta päivitetään sivuillemme elokuun alussa.

Lisätietoa avoimen konservatorion opinnoista
Avoimen konservatorion lukukausimaksut

 

Takaisin alkuun