Kuopion konservatorion suosittu Sata lasissa -esityskiertue saa juhlavan päätöksen perjantaina 8.12.

 

Kuopion konservatorion oppilaat, opiskelijat ja opettajat ovat esiintyneet tänä syksynä ahkerasti kuopiolaisissa palvelu- ja toimintakeskuksissa suomalaisella ohjelmistolla. Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi toteutettu, elävän suomalaisen musiikin ja tanssin Sata lasissa -esityskiertue kokosi loka-marraskuun kuudessatoista esityksessä ikäpolvet yhteen suomalaisen musiikin ja tanssin äärelle: esiintyjiä kiertueelle osallistui konservatoriolta lähes 200, ja katsojia palvelu- ja toimintakeskusten esityksiin saapui peräti yli 700!

Sata lasissa -kiertue saa juhlavan päätöksen suomalaisen musiikin päivänä, perjantaina 8.12.2017 klo 18 Kuopion Musiikkikeskuksen Kamarimusiikkisalissa. Päätöskonsertti tarjoaa parhaita paloja kiertueella nähdyistä musiikki- ja tanssiesityksistä: lavalla nähdään alttoviuluorkesteri, harmonikkaorkesteri, Folkkis-yhtye, Huilutrio Flautonos sekä tanssijoita, pianisteja ja laulajia. Illan ohjelmassa soivat suomalaiset sävelet Sibeliuksesta Kuoppamäkeen ja Merikannosta kansanlauluihin. Lisäksi luvassa on tanssioppilaiden omia koreografioita Suomesta ja suomalaisuudesta. Ja kuten kiertueella, myös päätöskonsertissa lauletaan suomalaisia lauluja yhdessä yleisön kanssa!

Sata lasissa -kiertueen päätöskonserttiin on yleisöllä vapaa pääsy. Ovet Kamarimusiikkisaliin avataan klo 17.45. Lämpimästi tervetuloa!

 

Seuraa Sata lasissa -kiertuettamme Facebookissa: https://www.facebook.com/events/120771401902046

 

Lisätiedot:

Tuottaja-tiedottaja Anu Piispanen

Kuopion konservatorio

puh. 044 7279 216

 

www.kuopionkonservatorio.fi

www.facebook.com/kuopionkonservatorio

Twitter: @Kuopionkonsa

Instagram: @kuopionkonservatorio