LIEKEISSÄ!-FESTIVAALILLA 9.–14.5.2016 ILMAISIA ILTAKEIKKOJA MAANANTAISTA LAUANTAIHIN – LUVASSA MUUN MUASSA IRON MAIDENIN, MEGADETHIN, JIMI HENDRIXIN JA JEFF BECKIN TUOTANTOA!

Toukokuun toisella viikolla saadaan jälleen nauttia Kuopion konservatorion ammatillisen koulutuksen perinteisestä rytmimusiikin Liekeissä!-festivaalista. Maanantaista lauantaihin 9.–14.5. kestävän festivaalin näyttämönä toimii tänä vuonna Satamankulma, eli uudistuneet Kallamarinan tilat Kuopion satamassa. Tarjolla on kuuden päivän ajan ilmaisia iltakeikkoja, joilla tunnelma on luvatusti katossa! Ikäraja tapahtumaan on 18 vuotta.

 

Festivaalilla on tänä vuonna luvassa järisyttävän upea kattaus musiikkia niin jazzista lattarirytmeihin kuin perinteisestä popista heavy metaliin. Muusikko-opiskelijoiden omien sävellyksien lisäksi kuullaan muun muassa Jimi Hendrixin, Iron Maidenin, Megadethin, Jeff Beckin, Stevie Wonderin, Emerson, Lake & Palmerin ja Kate Bushin tuotantoa.

 

Maanantaista lauantaihin, jokaisena iltana on luvassa neljästä kuuteen keikkaa, jotka kestävät jokainen noin puolesta tunnista tuntiin. Festivaalin viimeisenä päivänä, lauantaina on myös tarjolla jazzbrunssi Satamankulmassa klo 13–15.

 

Bändeissä soittavat rytmimusiikkilinjan ammattiopiskelijat, joista useimmat suorittavat ammattiosaamisen näyttöjä. Lavalla nähdään lisäksi jo muusikon ammattiin valmistuneita opiskelijoita sekä maanantai-iltana konservatorion musiikin perusopetuksen yhtyeitä.

 

Festivaalin aikana festarikansaa ravitsee ja virvoittaa italialainen ravintola Bistro & Restaurant Capri Marina. Tämän viikon ajan luvassa on myös festaritarjouksia, joista lisätietoja löytyy tapahtuman ja ravintolan nettisivuilta.

 

Festivaalin päiväkohtaiseen ohjelmaan voi tutustua tarkemmin osoitteissa:

www.kuopionkonservatorio.fi/liekeissa sekä Kuopion konservatorion Facebookissa www.facebook.com/kuopionkonservatorio

 

Festivaalille on VAPAA PÄÄSY.