LIEKEISSÄ!-FESTIVAALI

Kuopion konservatorion perinteikäs Liekeissä!-festivaali järjestettiin erittäin onnistuneesti Kuopion Wanhassa Satamassa 13.-18.5.! Konservatorion ammatillisen koulutuksen muusikot esiintyivät lähes viikon kestävillä festivaaleilla ja tarjosivat yleisölle musiikkia jazzista rockiin ja freestyleräppiin! Lavalla näimme niin Big Bandeja kuin sooloesiintymisiäkin. Festivaalille oli jälleen joka päivä vapaa pääsy ja tapahtumaan löysikin yleisöä lähes 2500 henkilöä.

Suuri kiitos Wanha Satama sekä kaikki tapahtumassa mukana olleet tahot onnistuneesta viikosta. Kiitos myös yhteistyökumppanillemme BIKE-TAXI -Kuopiolle, joka kyyditsi viikonlopun aikana festivaalikansaa kauppatorin ja sataman välillä.

Ensi vuonna luvassa LIEKEISSÄ! 10-VUOTTA – JUHLAFESTIVAALI!! Joten olkaahan kuulolla! Ja muistakaa myös joulukuussa järjestettävä KYTEE-festivaali, jossa pääsee jo hieman lämmittelemään keväällä tulevia festareita varten. <3

 

Kuvat: Kaisa Karhunen

 

Liekeissä! 2019 BiketaxiESIINTYJÄTIETOJA

 

SWEET JAZZ QUINTET

Sweet Jazz Quintet tarjoilee jatsin kirjoa menevistä rytmeistä herkkään tulkintaan!

 

AARO (TRIO)

Laulaja/lauluntekijä Aaro tuo mukanaan omia suomenkielisiä pop-kappaleita trion voimin.

Esityksessä kuullaan ripaus folkin ja kantrin vivahteita ja tuoreet kappaleet kertovat elämän eri ihmeistä. Riisutut sovitukset tuovat kuuntelijan lähelle ja luovat tunnelmaa keskiviikkoiltaan.

 

 

MAROEL

Trio, joka soittaa coverbiisejä 80-luvusta tähän päivään.

 

THE POE TOASTERS

Pimeitä covereita pimeältä puolelta. Duopakissa perustetun triobändin esikoislento. Riisuttuja, muunneltuja,kummallisia versioita tutuista ja tuntemattomista biiseistä noisea, bluesia, kantria ja psykedeliaa yhdistellen. Tulkintoja mm. The Doorsin, Iggy & The Stoogesin ja Depeche Moden tuotannosta

 

AS I AM – ALICIA KEYS -TRIBUTE

”As I Am” on tribuuttikonsertti laulaja-lauluntekijä-pianisti Alicia Keysille, jonka musiikissa sekoitetaan amerikkalaisen musiikin perinteitä eli Jazz, Soul, HipHop ja R&B -musiikkia.10 -henkinen taitava kokoonpano, solistinaan Ethel Seppälä, esittää Keysin rakastetuimpia ja tunnetuimpia kappaleita.

 

Ethel Seppälä

 

JESS BY THE LAKE PROLOGUE

Kuopiolaisen laulaja-lauluntekijä Jasmin Saarelan luotsaaman Jess By The Laken esikoisalbumin Under The Red Light Shine’n ensiesitys tarjoaa festariyleisölle orgaanista rockia, avaruussumua ja suomiromantiikkaa.

 

Jess By The Lake / Kuva: Jarkko Pietarinen

 

TRILOGY – KINGSTON WALL -TRIBUTE

Vaikka Kingston Wallin juhlava paluu ei ulottunutkaan kalakukkolandiaan, ei suinkaan ole syytä huoleen.

Rumpali Marianne Heikkisen luotsaama ja rautaisista ammattimuusikoista koostuva Kingston Wall -tribuuttibändi tarjoilee koko bändin trilogian parhaimmat palat Liekeissä!-festivaaleilla.

 

Kingston Wall -tribute

 

GRAAVILOHET LIVE – HARD ROCK SPEKTAAKKELI

Hard rock spektaakkeli! Originaalia tuotantoa.

 

THE MAZE

A Journey Through the Maze of the Flames of Youth – Matka nuoren ihmisen sokkeloisen mielen läpi. Ethel Seppälä esittää säveltämäänsä elektronista tanssimusiikkia.

 

THE BURNING ROOM -TRIBUTE TO JOHN MAYER

Kuusihenkinen bändi koostuu Kuopion Konservatoriossa opiskelevista muusikoista, jotka esittävät laajasti laulaja/kitaristi John Mayerin tuotantoa. Luvassa on Mayerin maailmankuuluja kitaravetoisia kappaleita mm. Continuum-albumilta.

 

 

NIKO NOVA ONE MAN BAND

Niko Nova esittää muusikon omia biisejä rakentamallaan setupilla, jonka ytimessä on Boss RC 300 Loopstation pedaali. Luupperin lisäksi Niko Nova käyttää mikseriä, efektejä, syntetisaattoreita, sämplereitä, midikoskettimistoa, sähköbassoa, kitaraa ja huuliharppuja, hyödyntäen laulua, räppiä sekä beatboxausta.

Yhden biisin hän esittää myös täysin improvisoituna sanoituksien osalta. Biiseissä vierailee lisäksi puhallinsoittajia ja laulajia. Luvassa mielenkiintoista settiä, joka on koettava paikan päällä!

 

Niko Nova / Kuva: Anu Rantonen

 


Lisätiedot, media, yhteistyöt:
Tuottaja-tiedottaja
Tanja Väisänen
p. 0447279298
tanja.vaisanen@kuopionkonservatorio.fi