LIEKEISSÄ!-FESTIVAALI 26.-29.4.2021 

Tämän vuoden Liekeissä!-festivaali järjestetään 26.-29.4.2021. Tapahtumapaikkana toimii alustavasti Ohjelmaravintola Maxim.


Vuoden 2019 recap

Kuopion konservatorion perinteikäs Liekeissä!-festivaali järjestettiin erittäin onnistuneesti Kuopion Wanhassa Satamassa 13.-18.5.! Konservatorion ammatillisen koulutuksen muusikot esiintyivät lähes viikon kestävillä festivaaleilla ja tarjosivat yleisölle musiikkia jazzista rockiin ja freestyleräppiin! Lavalla näimme niin Big Bandeja kuin sooloesiintymisiäkin. Festivaalille oli jälleen joka päivä vapaa pääsy ja tapahtumaan löysikin yleisöä lähes 2500 henkilöä.

Suuri kiitos Wanha Satama sekä kaikki tapahtumassa mukana olleet tahot onnistuneesta viikosta. Kiitos myös yhteistyökumppanillemme BIKE-TAXI -Kuopiolle, joka kyyditsi viikonlopun aikana festivaalikansaa kauppatorin ja sataman välillä.

Ensi vuonna luvassa LIEKEISSÄ! 10-VUOTTA – JUHLAFESTIVAALI!! Joten olkaahan kuulolla! Ja muistakaa myös joulukuussa järjestettävä KYTEE-festivaali, jossa pääsee jo hieman lämmittelemään keväällä tulevia festareita varten. <3

 

Kuvat: Kaisa Karhunen