Maakunnallisen nuorisokoulutushankkeen alttoviulutapahtuma 10.-11.11.2017 Kuopion Musiikkikeskuksella

Alttoviulisti, pedagogi Pirkko Simojoki vierailee opettamassa Kuopion konservatoriossa 10.–11.11.2017. Vierailu toteutetaan yhteistyössä Taideyliopiston Sibelius-Akatemian kanssa. Simojoen opetusta voi seurata Kuopion Musiikkikeskuksella perjantaina 10.11. klo 10.30–18.45 ja lauantaina 11.11. klo 10–16. Tarkempaan opetusaikatauluun voi tutustua tästä. Mahdolliset muutokset opetustiloihin ovat nähtävissä tapahtuman aikana Kuopion konservatorion ”Konsertit tänään” -ilmoitustaululla.

Tapahtuman ohjelmassa ovat myös Pirkko Simojoen luento ryhmäpedagogiikasta perjantaina klo 19 ja Tiina Kaukisen esittely Pelle Pelikaani -opetusmateriaalista lauantaina klo 14.15, molemmat Kamarimusiikkisalissa.

Opetusperiodi huipentuu alttoviulistien yhteiskonserttiin Kamarimusiikkisalissa lauantaina 11.11. klo 17.30. Konsertissa on luvassa alttoviulistien musisointia yksin ja yhdessä!

Alttoviulutapahtuma on osa Suomen Kulttuurirahaston rahoittamaa maakunnallista nuorisokoulutushanketta, jonka tavoitteena on luoda Sibelius-Akatemian ja eri puolilla maata toimivien musiikkioppilaitosten välille pysyvä toimintamalli. Hankkeen puitteissa Sibelius-Akatemian opettajat vierailevat musiikkioppilaitoksissa ympäri Suomea ja opetus järjestetään yhteistyössä paikallisten opettajien kanssa.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, tervetuloa!

 

Lisätiedot tapahtumasta:

Tuottaja-tiedottaja Anu Piispanen

anu.piispanen@kuopionkonservatorio.fi, puh. 044 7279 216

www.kuopionkonservatorio.fi

www.facebook.com/kuopionkonservatorio

Instagram: @kuopionkonservatorio