Musiikin ja tanssin taiteen perusopetus, muskari ja lastentanssi jatkuu lähiopetuksena 10.1.2022 alkaen (ellei uusia rajoituksia aseteta ennen sitä)

Musiikin ja tanssin taiteen perusopetus, muskari ja lastentanssi jatkuu lähiopetuksena 10.1.2022 alkaen.

  • Ryhmäopetuksessa kiinnitetään erityistä huomiota turvaväleihin ja turvallisuuteen.

Myös 2.asteen ammatillinen koulutus alkaa lähiopetuksena.

Avoimen konservatorion ryhmät, jotka koostuvat vain aikuisista ovat tauolla 16.1.2022 saakka.

  • Avoimen konservatorion ryhmäopetus alkaa viikolla 3 (ellei uusia rajoituksia tule)

Pohjois-Savon alueellinen koronakoordinaatioryhmä suosittelee maskia käyttöä aina, kun etäisyyksiä ei voida ylläpitää. Maskin käyttöä suositellaan työntekijöille sekä 4. luokan ja sitä ylempien luokka-asteiden oppilaille ja opiskelijoille oppilaitoksen sisätiloissa.

Muistathan käyttää maskia ja pyrkiä pitämään turvavälit, koska koronan omikron-variantti tarttuu erittäin helposti. 

 

Oppilaitoksen tiloihin voi tulla vain täysin terveenä!

 


MAHDOLLISISTA MUUTOKSISTA, JOILLA ON VAIKUTUSTA OPETUKSEEN TAI OPPILAITOKSEN TOIMINTAAN, KUOPION KONSERVATORIO ILMOITTAA OPPILAILLE RYHMÄKOHTAISESTI (WILMA).

Ajankohtaisen tiedon löydät myös verkkosivuiltamme: https://www.kuopio.fi/tietoa-koronaviruksesta

THL:n uusien ohjeiden mukaisesti koronaoireisen ei ole aina tarpeen hakeutua terveydenhuoltoon koronatestiä varten, vaan lieväoireisia ohjeistetaan tekemään kotitesti. Positiivisen kotitestin jälkeen on tärkeää välttää vapaaehtoisesti kontakteja. Kotitestin positiivinen tulos on joissain tilanteissa tarpeen varmentaa terveydenhuollossa tehtävällä testillä. Lue THL:n sivuilta lisää, miten toimia, kun lapselle tai nuorelle tulee koronaoireita: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/lapset-ja-koronavirus