New Kids in Town – Superhittejä 1970- ja 80-luvuilta, Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalissa 27.4.2017

NEW KIDS IN TOWN! – Uudet kasvot, äänet ja kyvyt valloittavat superhittien tulkinnoilla

Kaupungin musiikkielämän merkittävimmälle estradille Kuopion Musiikkikeskuksessa nousevat nyt uudet kasvot, äänet ja kyvyt! He valloittavat tuoreilla tulkinnoillaan paitsi sydämesi, mutta kenties myös tulevaisuuden tähtitaivaan ja yleisöt. Valokeilassa ovat Savonian Musiikin ja tanssin yksikön ja Kuopion konservatorion rytmimusiikin opiskelijat, jotka Kuopion kaupunginorkesterin edessä heittäytyvät 1970- ja 80-lukujen musiikin monenkirjavaan sykkeeseen.

Ainutlaatuisessa konsertissa soivat kapellimestari Rauno Tikkasen johdolla suurimmat klassikot ja yleisösuosikit vuosikymmeniltä, jolloin musiikkimaailman tähtitaivaalla kimmelsivät rinta rinnan mm. discopopin kuumat nimet kuten Abba, BeeGees ja Donna Summer, klassisen rockin starat Eaglesista Joe Cockerin kaltaisiin soulääniin sekä amerikkalaisesta folkperinteestä ammentavat laulaja-lauluntekijät Billy Joelin tapaan. Konsertissa kuullaan mm. superhitit New Kid In town, Hotel California, Stayin’ alive, Unchain My Heart, Just the Way You Are, Waterloo ja What a Feeling.

NEW KIDS IN TOWN – SUPERHITTEJÄ 1970-80 -LUVUILTA
To 27.4. klo 19 Konserttisali
Liput 25 € perhelippu (1 lapsi ja 1 aikuinen) / 20 € aikuiset / 15 € lapset alle 16v
S-Etukortilla 22 / 17 / 12 € (K9 – 9-luokkalaisten kulttuurikortti)

Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen. Lippuja myy Kuopion Musiikkikeskuksen lippukassa, Kuopion kaupunginteatterin lippukassa, Kuopio Info ja lippu.fi