Orkesterit

Kuopiossa toimii useita eri-ikäisille oppilaille tarkoitettuja jousiorkestereita. Kaikki orkesterit harjoittelevat viikottain ja esiintyvät vähintään kahdesti lukuvuoden aikana. Myös jokaisessa muussa toimipisteessä on jousiorkesteri tai –ryhmä.

Jousiorkesterit aloittavat viikolla 34.

Primo-orkesteri

Primo-orkesterissa soittavat jousisoittimien vasta-alkajat, joilla ei vielä ole pääaineessaan tasosuorituksia. Orkesteria johtaa Leena Muona puh. 0400-014504

Primo-orkesterin harjoitusaikataulu alkusyksy 2017

Primo-orkesteri harjoitusaikataulu loppusyksy 2017

 

Juniorijouset

Juniorijouset-orkesterin soittajat ovat suorittaneet pääaineen 1. tasosuorituksen. Juniorijousia ohjaavat Tuomas Untamala, Katja Kankaanpää, Esko Kauppinen ja Leena Muona. Orkesteri harjoittelee maanantaisin klo 16-17.30 Musiikkikeskuksen Kamarisalissa.

JUNIORIJOUSET AIKATAULU 23.11.2017 ASTI

JUNIORIJOUSET AIKATAULU JOULUUN ASTI

 

Kamarijouset

Kamarijousten soittajat ovat tehneet soittimessaan 2. tasosuorituksen, joten ohjelmisto on vaativampaa kuin Juniorijousissa. Kamarijousten kokoonpanoa laajennetaan tarpeen mukaan myös muilla kuin jousisoittimilla. Orkesteria ohjaavat Tuomas Untamala, Katja Kankaanpää, Esko Kauppinen ja Leena Muona. Orkesteri harjoittelee tiistaisin klo 16-17.45 Musiikkikeskuksen Kamarisalissa.

ITÄMYRSKY aikataulu jouluun asti

 

AmKo-Sinfonia

Suurin orkesteri AmKo-Sinfonia toimii periodeittain. Soittajisto koostuu konservatorion ammatillisen koulutuksen ja Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoista sekä konservatorion edistyneimmiKAMARIJOUSTEN OHJELMAstä musiikin perusopetuksen oppilaista. Kokoonpano on klassinen sinfoniaorkesteri kaikkine soitinryhmineen. Orkesterin pääkapellimestarina toimii Savonia-amk:n musiikin ja tanssin yksikön lehtori Rauno Tikkanen, mutta orkesteria johtavat ajoittain myös muut kapellimestarit.

AmKo-Sinfonian harjoitusaikataulu syksy 2016

Puhallinorkesterit

Puhaltajien yhteismusisointi tapahtuu suurimmaksi osaksi paikallisissa puhallinorkestereissa, joiden kanssa konservatorio tekee yhteistyötä. Kuopiossa yhteistoimintaorkesterit ovat Haapaniemen Nuorisopuhallinorkesteri, Rajalan Puhaltajat ja Pohjantien Nuorisopuhallinorkesteri, Juankoskella Juantehtaan soittajat.