Orkesterit

Kuopiossa toimii useita eri-ikäisille oppilaille tarkoitettuja jousiorkestereita. Kaikki orkesterit harjoittelevat viikottain ja esiintyvät vähintään kahdesti lukuvuoden aikana. Myös jokaisessa muussa toimipisteessä on jousiorkesteri tai –ryhmä.

Jousiorkesterit aloittavat viikolla 34.

Primo-orkesteri

Primo-orkesterissa soittavat jousisoittimien vasta-alkajat, joilla ei vielä ole pääaineessaan tasosuorituksia. Primo-orkesteria ohjaavat Leena Muona, Suvi Hyttinen, Antti Janka-Murros ja Kirsi Meriranta.

Primo-orkesteri harjoittelee torstaisin klo 16.00-17.30 Niiralan koululla salissa lk 224

Primo-orkesterin alkukevät 2018

Konserttikortti

 

Juniorijouset

Juniorijouset-orkesterin soittajat ovat suorittaneet pääaineen 1. tasosuorituksen. Juniorijousia ohjaavat Tuomas Untamala, Katja Kankaanpää, Esko Kauppinen ja Leena Muona. Orkesteri harjoittelee torstaisin klo 16.00-17.30 Niiralan koululla salissa lk 224

JUNIORIJOUSET AIKATAULU 23.11.2017 ASTI

JUNIORIJOUSET AIKATAULU JOULUUN ASTI

 

Kamarijouset

Kamarijousten soittajat ovat tehneet soittimessaan 2. tasosuorituksen, joten ohjelmisto on vaativampaa kuin Juniorijousissa. Kamarijousten kokoonpanoa laajennetaan tarpeen mukaan myös muilla kuin jousisoittimilla. Orkesteria ohjaavat Tuomas Untamala, Katja Kankaanpää, Esko Kauppinen ja Leena Muona. Orkesteri harjoittelee torstaisin klo 16.00-17.30 Niiralan koululla salissa lk 224

ITÄMYRSKY aikataulu jouluun asti

 

AmKo-Sinfonia

Suurin orkesteri AmKo-Sinfonia toimii periodeittain. Soittajisto koostuu konservatorion ammatillisen koulutuksen ja Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoista sekä konservatorion edistyneimmiKAMARIJOUSTEN OHJELMAstä musiikin perusopetuksen oppilaista. Kokoonpano on klassinen sinfoniaorkesteri kaikkine soitinryhmineen. Orkesterin pääkapellimestarina toimii Savonia-amk:n musiikin ja tanssin yksikön lehtori Rauno Tikkanen, mutta orkesteria johtavat ajoittain myös muut kapellimestarit.

AmKo-Sinfonian harjoitusaikataulu syksy 2016

Puhallinorkesterit

Puhaltajien yhteismusisointi tapahtuu suurimmaksi osaksi paikallisissa puhallinorkestereissa, joiden kanssa konservatorio tekee yhteistyötä. Kuopiossa yhteistoimintaorkesterit ovat Haapaniemen Nuorisopuhallinorkesteri, Rajalan Puhaltajat ja Pohjantien Nuorisopuhallinorkesteri, Juankoskella Juantehtaan soittajat.