Paulus Rannankarin sävellys valittiin III Lasten ja nuorten Uuno Klami -sävellyskilpailun finaaliin

Kuopion konservatorion oppilaan Paulus Rannankarin sävellys on valittu valtakunnallisen III Lasten ja nuorten Uuno Klami -sävellyskilpailun finaaliin! Kilpailuun saapui ennätykselliset 42 sävellystä ympäri Suomea aina Lapista pääkaupunkiseudulle saakka. Kilpailun tuomaristo valitsi kymmenen teosta kilpailun finaaliin, ja marraskuussa finaaliteokset kuullaan kahdessa huippujännittävässä konsertissa! Kilpailussa on kaksi ikäsarjaa: 10–14-vuotiaat ja 15–19-vuotiaat. Rannankarin teos kilpailee 10-14-vuotiaiden säveltäjien sarjassa.

Sävellyskilpailun finaalikonsertit järjestetään keskiviikkona 8.11. klo 19 Kotkan konserttitalossa ja torstaina 9.11. klo 19 Kuusankoskitalossa Kouvolassa. Teokset esittää Kymi Sinfonietta kapellimestari Atso Almilan johdolla. Paikalla juonnetuissa finaalikonserteissa on myös kilpailun nimekäs tuomaristo – Atso Almila, Lotta Wennäkoski, Kimmo Hakola, Kirmo Lintinen ja Markus Fagerudd. Tulosten julkistaminen ja palkintojenjako tapahtuu Kouvolan finaalikonsertin jälkeen ja YLE radioi Kouvolan finaalikonsertin suorana lähetyksenä.

III Lasten ja nuorten Uuno Klami -sävellyskilpailu tarjoaa finaalikonserttielämyksen musiikkioppilaitoksille joko Kotkaan keskiviikkona 8.11. tai Kouvolaan torstaina 9.11. hintaan:

  • 2 € /oppilas
  • oppilasryhmän kanssa tulevalle opettajalle ilmainen sisäänpääsy
  • 10 € /opettaja (ilman oppilasryhmää)
  • 10 € /oppilaan kanssa tuleva huoltaja
    Varaukset (yksilö- ja ryhmävaraukset) tulee tehdä ennakkoon, ke 1.11. mennessä (puh. 05-234 4891, toimisto@kymisinfonietta.fi).
    Ennakkoon varatut liput voi lunastaa lipunmyyntitiskiltä ennen konserttia (huom. paikkoja rajoitetusti).

 

Lisätiedot:

Reetaliina Marin, Toiminnanjohtaja

Kansainvälinen Uuno Klami -sävellyskilpailu

Tel. +358 5 234 4852

+358 50 324 0058

E-mail: reetaliina.marin@kymisinfonietta.fi

www.klamicompetition.fi