Pianistien Juhlat Suonenjoella

Lauantaina 1. helmikuuta 2020 klo 10–16
Yrityspuisto Futurian auditorio, Jalkalantie 6, 77600 Suonenjoki

 

 

Kuopion konservatorion viiden toimipisteen (Suonenjoki, Juankoski, Lapinlahti, Nilsiä ja Siilinjärvi) nuorten pianistien katselmus kokoaa nuoria soittajia nauttimaan musiikista ja harrastuksestaan, esiintymään yleisölle sekä tapaamaan ystäviä. Pianistien Juhlat -katselmus on samalla yleisölle julkinen ja maksuton kulttuuritilaisuus.

 

Pianistien Juhlat -katselmusta on järjestetty säännöllisesti joka toinen vuosi. Ensimmäinen Pianistien Juhlat vuonna 2010 oli samoin Suonenjoella. Tapahtuma on odotettu, ja sen myönteisen merkityksen voi nähdä ennen muuta esityksissä ja soittajien innossa sekä yleisön antamassa palautteessa. Osittain yhteisiä opettajavoimia käyttävät toimipisteet vaihtavat katselmuksen myötä kokemuksia ja käytäntöjä.

 

Katselmuksen kaikki soittajat saavat esityksestään palautteen sekä kunniakirjan. Palauteryhmän muodostaa tänä vuonna Kuopion konservatorion pianonsoiton yliopettaja, pianotaiteilija Katariina Liimatainen Kuopiosta ja pianotaiteilija Markku Hyvärinen Siilinjärveltä.

Pianistien Juhlaan ilmoittaudutaan  omalle opettajalle viimeistään 15. tammikuuta 2020 mennessä.
Ilmoittautuminen tehdään lomakkeella.
LATAA Pianistien Juhlat 2020 -ilmoittautumislomake

 

Tietosuoja

Kilpailijoista sähköisellä ilmoittautumislomakkeella kerätyt tiedot muodostavat henkilötietolain mukaisen rekisterin, jota ylläpitää Kuopion konservatorion kannatusyhdistys ry. Rekisterin tietoja käytetään Kuopion konservatorion maakuntatoimipisteiden Pianistien juhlat 2020 järjestämiseen. Tietosuojaseloste on nähtävissä sivuilla www.kuopionkonservatorio.fi/tietosuoja

Katselmuksen tilaisuudet ovat julkisia. Järjestäjillä on oikeus ilman korvausta valokuvata, äänittää, videoida, radioida, televisioida ja jakaa internetissä esityksiä, mukaan lukien osallistujien itse säveltämä musiikki.