Pianotaiteilija Niklas Pokki vierailee Kuopion konservatoriossa

Pianotaiteilija, MuT Niklas Pokki vierailee Kuopion konservatoriossa perjantaina 9.11. Vierailuun kuuluu pianon mestarikurssi Kuopion konservatorion pianonsoiton oppilaille ja opiskelijoille sekä luento ”Ajatuksia pianonsoiton harjoittelemisesta”. Mestarikurssin osallistujat ovat Kuopion konservatorion oppilaita ja opiskelijoita. Luennon järjestävät Kuopion konservatorio ja Savonia-ammattikorkeakoulun Musiikin ja tanssin yksikkö.

Pokki toimii tällä hetkellä Taideyliopiston Sibelius-Akatemian pianomusiikin aineryhmän johtajana ja pianomusiikin lehtorina, erityisalanaan pianopedagogiikka. Hän on toiminut Mäntän Musiikkijuhlien taiteellisena johtajana vuodesta 1999. Hän on myös Nuorten pianoakatemia -hankkeen perustajajäsen ja koordinaattori.

Mestarikurssia ja luentoa ovat tervetulleita seuraamaan Kuopion konservatorion, Savonia-ammattikorkeakoulun Musiikin ja tanssin yksikön sekä Sibelius-Akatemian oppilaat, opiskelijat ja opettajat. Luento harjoittelusta on hyödyllinen muillekin kuin pianisteille ja on tarkoitettu sekä klassisen että rytmimusiikin opiskelijoille.

 

Pianotaiteilija, MuT Niklas Pokin pianon mestarikurssin ja luennon aikataulu

Aika: Pe 9.11.2018 klo 9.30-19

Paikka: Niiralan koulun Kamarimusiikkisali

klo 9.30-11.45 opetus

Lounas

klo 13-14.30 opetus

klo 15-16.30 Luento ”Ajatuksia pianonsoiton harjoittelemisesta”

Tauko

klo 16.45-19.00 opetus