Suuren suosion saanut Sata lasissa -esityskiertue jatkuu 15.–16.11. Kuopiossa!

 

Kuopion konservatorion elävän suomalaisen musiikin ja tanssin Sata lasissa -esityskiertue starttasi lokakuussa Kuopiossa keräten kahtena päivänä yli 350 katsojaa! Suosittu kiertue saa jatkoa 15.–16. marraskuuta: konservatorion oppilaiden, opiskelijoiden ja opettajien esityksiä voi seurata tällöin Suokadun, Melankadun ja Mäntylän toimintakeskuksissa, Leväsen palvelukeskuksessa, Pyörön palvelutalossa sekä Puijonlaakson palvelu- ja toimintakeskuksessa. Marraskuun kiertuepäivien ohjelmaan kuuluu mm. kansanmusiikkia, iskelmä- ja popmusiikin helmiä, klassista musiikkia sekä tanssioppilaiden omia koreografioita suomalaisuudesta.

Syksyn aikana järjestettävälle kiertueelle osallistuu yhteensä lähes 200 esiintyjää konservatoriolta! Ajatuksena on koota eri sukupolvet yhteen suomalaisen musiikin ja tanssin äärelle Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Kaikissa kiertueen esityksissä myös lauletaan suomalaisia lauluja yhdessä yleisön kanssa. Ilmoille marraskuussa kajahtavat mm. Taivas on sininen ja valkoinen, Heili Karjalasta, Metsäkukkia ja Satumaa. Tapahtuma on osa Kuopion kaupungin ”Sata vuotta hyvinvointia edistämässä”-ohjelmahanketta.

Kiertue huipentuu perjantaina 8.12. klo 18 Kuopion Musiikkikeskuksen Kamarimusiikkisalissa järjestettävään juhlavaan Sata lasissa -päätöskonserttiin. Konsertissa on luvassa parhaita paloja kiertueella nähdyistä esityksistä.

Kaikkiin Sata lasissa -kiertueen esityksiin, samoin kuin kiertueen päätöskonserttiin, on yleisöllä vapaa pääsy!

Seuraa Sata lasissa -kiertuettamme Facebookissa: https://www.facebook.com/events/120771401902046

Tarkempaan esityskohtaiseen ohjelmaan voit tutustua konservatorion tapahtumakalenterissa: https://www.kuopionkonservatorio.fi/calendar/kuopion-konservatorion-tapahtumat

 

 

Lisätiedot:

Tuottaja-tiedottaja Anu Piispanen

Kuopion konservatorio

puh. 044 7279 216

 

www.kuopionkonservatorio.fi

www.facebook.com/kuopionkonservatorio

Twitter: @Kuopionkonsa

Instagram: @kuopionkonservatorio