KUOPION KONSERVATORION TANSSI 20 VUOTTA!

Kuopion konservatorion tanssi täyttää tänä vuonna 20 vuotta! Tämän kunniaksi haluamme nostaa esille henkilöitä tanssikoulun vuosien varrelta ja kertoa heidän tarinansa. Esittelemme entisiä ja nykyisiä opiskelijoitamme pitkin loppuvuotta nettisivuillamme sekä Facebookissa ja Instagramissa. Muistakaa seurailla meitä eri kanavissamme! 😊

Konservatorion tanssin opetuksessa korostuvat suunnitelmallisuus ja pitkäjänteisyys, ja meillä tanssin opetusta annetaankin taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaisesti. Tanssiopintoja voi suorittaa sekä nykytanssista että baletista ja valittavana on myös sivuaineita. Tanssin opinnoissa haluamme huomioida eri ikäiset harrastajat: Harrastamisen voi aloittaa jo taaperoikäisenä ja nykyään myös aikuiset voivat opiskella tanssia avoimen konservatorion puolella.

 

KUOPION KONSERVATORION TANSSI 20 VUOTTA -JUHLAVUODEN ESITTELYT:

 


TANSSIN OPINNOT KONSERVATORIOLLA

Kuopion konservatorion tanssikoulussa on mahdollista harrastaa tanssia taaperosta aikuisiälle saakka. Tanssiharrastuksen kautta oppilaalle tarjotaan mahdollisuus elinikäiseen ja luovaan tanssisuhteeseen, terveeseen kehonkuvaan ja liikunnalliseen mieleen. Varhaisiän opinnoissa pääaineena on lastentanssi. Perusopinnoissa ja syventävissä opinnoissa oppilas valitsee pääaineekseen baletin tai nykytanssin. Syventäviin opintoihin sitoutuva oppilas saa eväitä myös mahdollisia ammattiopintoja varten. Avoimen konservatorion aikuisryhmissä voi harrastaa tavoitteellisesti mm. balettia ja nykytanssia. Tutustu avoimen konservatorion opetustarjontaan.

Tanssikoulun turvallinen ja kannustava oppimisilmapiiri tarjoaa tilaisuuden tutkia tanssin maailmaa jokaisen oppilaan omista lähtökohdista. Tämän mahdollistaa maltillinen ryhmäkoko. Kuopion konservatorion tanssikoulu noudattaa taiteen perusopetuksen tanssin laajan oppimäärän mukaista opetussuunnitelmaa. Tanssikoulun kaikilla opettajilla on joko tanssin ammattikorkeakoulu- tai ylempi korkeakoulututkinto.

Olemme siirtyneet syyslukukaudesta 2018 lähtien asteittain uuteen opetussuunnitelmaan.

 

Hakeminen tanssiopintoihin     |     Jatkoilmoittautuminen