Varhaisiän opinnot: lastentanssi ja valmentava opetus

Varhaisiän opinnoissa korostuvat kokemuksellisuus ja ryhmässä toimiminen. Maltilliset ryhmäkoot (10-14 lasta) mahdollistavat oppilaan yksilöllisen kohtaamisen. Perusliikunnan, leikin ja luovan liikkeen avulla oppilaan itsetunto ja myönteinen minäkuva sekä liikunnallisuus ja karkeamotoriset taidot kehittyvät. Oppilas tutustuu luontevaan esillä olemiseen ja harjoittelee esiintymistä ryhmän jäsenenä. Varhaisiän opinnot luovat pohjaa myöhempää tanssinopiskelua varten.

Varhaisiän opintojen viimeisinä vuosina tanssin valmentavissa opinnoissa oppilas tutustuu sekä nykytanssiin että balettiin monipuolisen perusliikkumisen ohella. Tanssin perusopetukseen siirtyessään oppilas valitsee pääaineekseen baletin tai nykytanssin. Halutessaan voi ottaa myös kaksi pääainetta.

Varhaisiän opintoja järjestetään Kuopiossa keskustassa, Petosella ja Lehtoniemessä sekä Nilsiän ja Juankosken toimipisteissä. Tunteja on tarjolla maanantaista lauantaihin aamupäivisin sekä iltaisin.

  • 2-3 -vuotiaat yhdessä oman aikuisen kanssa. Opetusta 45 minuuttia kerran viikossa
  • 4-5 -vuotiaat yhdessä oman aikuisen kanssa. Opetusta 45 minuuttia kerran viikossa
  • 4-5-vuotiaat. Opetusta 45 minuuttia kerran viikossa
  • Valmentavat 1 (6-7 -vuotiaat). Opetusta 60 minuuttia kerran viikossa.
  • Valmentavat 2 (7-8 -vuotiaat). Opetusta 60 minuuttia kerran viikossa.

Varusteet

Mukavat liikkumisen sallivat vaatteet, esim. tanssipuku/t-paita ja trikoot/housut. Paljaat jalat. Pitkät hiukset laitetaan kiinni.

Hakeminen

Tanssin varhaisiän opintojen haku 2. – 15.8.2021