Varhaisiän opinnot, lastentanssi

Varhaisiän opinnoissa korostuvat kokemuksellisuus ja ryhmässä toimiminen. Maltilliset ryhmäkoot (10-12 lasta) mahdollistavat oppilaan yksilöllisen kohtaamisen. Perusliikunnan ja leikin avulla oppilaan itsetunto ja myönteinen minäkuva sekä liikunnallisuus ja karkeamotoriset taidot kehittyvät. Oppilas tutustuu luontevaan esillä olemiseen ja harjoittelee esiintymään ryhmän jäsenenä sekä luo pohjaa myöhempää tanssinopiskeluaan varten.

Varhaisiän opintojen viimeisinä vuosina oppilas tutustuu tanssin valmentavissa opinnoissa sekä nykytanssin että baletin alkeisiin monipuolisen perusliikkumisen ohella. Perusopetukseen siirtyessään oppilas valitsee pääaineekseen baletin tai nykytanssin.

Varhaisiän opintoja järjestetään Kuopiossa keskustassa, Jynkässä, Petosella ja Saaristokaupungissa sekä Nilsiän ja Juankosken toimipisteissä maanantaista lauantaihin aamupäivisin ja iltaisin.

  • 2-3 -vuotiaat yhdessä oman aikuisen kanssa. Opetusta 45 minuuttia kerran viikossa.
  • 4-6-vuotiaat ikäryhmittäin. Opetusta 45 minuuttia kerran viikossa.
  • 7-8-vuotiaat. Opetusta 60 minuuttia kerran viikossa

Varusteet

Mukavat liikkumisen sallivat vaatteet, esim. tanssipuku/t-paita ja trikoot/housut. Paljaat jalat. Pitkät hiukset laitetaan siististi kiinni.

Hakeminen

Tanssin varhaisiän opintoihin haetaan vuosittain elokuussa ja täydennyshaku järjestetään joulukuussa