Esiintyminen on tärkeä osa tanssin opiskelua. Tanssikoulun kaikki oppilaat esiintyvät vuosittain tanssikoulun omissa näytöksissä, joita tarjotaan mahdollisuuksien mukaan myös kouluille ja päiväkodeille. Perusopinnoissa ja syventävissä opinnoissa opiskellaan myös koreografian tekoa. Oppilaitoksen ”Omat tanssit”-katselmus tarjoaa esiintymisfoorumin näille tanssinopiskelijoiden uusille teoksille. Tanssikoulun näytöksiä järjestetään myös konservatorion sivutoimipaikoilla Nilsiässä ja Juankoskella.

TANSSIKOULUN KEVÄTNÄYTÖS

22

Tanssikoulun kevätnäytöksen tunnelmia

Tanssikoulun kevätnäytös järjestetään vuosittain maalis-huhtikuussa Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalissa, eli ns. ”isossa salissa”.  Esiintymässä on 7-20-vuotiaita tanssin perusopetuksen nykytanssin, baletin ja esiopetuksen oppilaita. Koreografiat ovat tanssikoulun opettajien käsialaa. Liput tulevat myyntiin talven aikana Musiikkikeskuksen lipunmyyntiin sekä Lippu-fi-palveluun.

 

OMAT TANSSIT

Omat tanssit 2014 Voutilainen

Omat tanssit 2014 tunnelmia

Kuopion konservatorion tanssikoulun Omat tanssit -katselmuksessa nähdään perusopintojen oppilaiden omia koreografioita. Esityksissä on vuosittain vaihtuva teema. Omat tanssit järjestetään vuosittain marras-joulukuussa Kuopion Musiikkikeskuksen Valohallissa ja tapahtumaan on vapaa pääsy.

 

PIENTEN TANSSIJOIDEN JUHLAT

Tanssikoulun pienet tanssijat

Tanssin varhaisiän opintojen oppilaat odottamassa vuoroaan Pienten tanssijoiden juhlissa 2015.

Pienten tanssijoiden juhlissa esiintyjinä ovat Kuopion konservatorion tanssin varhaisiän opintojen oppilaat. Tapahtuma järjestetään Kuopion Musiikkikeskuksella ja sinne on vapaa pääsy.