Tärkeää tietoa lukuvuoden 2021-2022 aloituksesta

Kuopion konservatorion syyslukukauden opetus aloitetaan lähiopetuksena kaikissa toimipisteissä, ellei koronavirusepidemiatilanne ja sitä myöten viranomaisten antamat ohjeistukset muutu.

Opetus käynnistyy seuraavasti:

  • Musiikin perusopetus alkaa 16.8.
  • Muskari ja tanssin opetus alkavat 23.8.
  • Musiikin valmentava opetus alkaa 6.9.
  • Musiikin ammatillinen koulutus alkaa 12.8.

Kuopion konservatorio seuraa tiiviisti epidemiatilanteen kehittymistä toiminta-alueellaan. Tiedotamme opetukseen ja muuhun toimintaan liittyvistä järjestelyistä pääsääntöisesti verkkosivujemme ”Ajankohtaista koronaviruksesta” -osiossa. Mikäli tilanne muuttuu nopeasti, tiedotamme huoltajia, oppilaita ja opiskelijoita tarvittaessa myös oppilaitoksen Wilman kautta. Huolehdithan siis, että Wilma-tunnuksesi ovat ajan tasalla (tarvittaessa ota yhteys opintosihteeri Kikka Miettiseen, opintosihteeri@kuopionkonservatorio.fi, puh. 044 727 9211, ammatillisessa koulutuksessa suunnittelija Piia Suhoseen, opintosihteeri.ammatillinen@kuopionkonservatorio.fi, 044 727 9203).

Huomioitavaa Kuopion Musiikkikeskuksessa oppitunneilla käyville:

Kuopion Musiikkikeskuksen vieressä Kirkkokadun puolella on Kuopion taidelukio Lumitin rakennustyömaa. Työmaasta johtuen Kirkkokadulla ja Haapaniemenkadulla liikkuu runsain määrin raskasta työmaaliikennettä, ja ajoittain Kirkkokadun ajoväylät sekä kevyenliikenteen väylä ovat suljettuina. Turvallisinta reittiä Musiikkikeskukselle pääsee Puijonkatua tai Kuopionlahdenkatua kulkemalla. Pyydämme oppilaiden huoltajia muistuttamaan lapsiaan ja nuoriaan varovaisuudesta työmaan lähettyvillä liikuttaessa, ja opastamaan heille tarvittaessa turvallisen reitin oppilaitokseen.