Tiedote: Lue täältä ajankohtaiset tiedot Kuopion konservatorion toiminnasta koronaepidemian aikana

Tiedote Kuopion konservatorion oppilaille, opiskelijoille ja huoltajille

 

Tälle sivulle julkaisemme ajantasaisimman infon oppilaitoksen toiminnasta ja ohjeistuksista koronavirusepidemian aikana. Tiedotetta ja tätä sivua päivitetään mahdollisimman ajantasaisesti viranomaisilta tulevien ohjeiden mukaan.

 

Päivitetty 20.3.2020 klo 13.30

Opetus ja ohjaus Kuopion konservatoriossa järjestetään mahdollisimman laajalti vaihtoehtoisilla tavoilla, muun muassa etäopiskelua, erilaisia digitaalisia oppimisympäristöjä ja -ratkaisuja sekä tarvittaessa itsenäistä opiskelua hyödyntäen. Lue lisää etäopetuksen muodoista täältä.

 


 

Päivitetty 16.3.2020 klo 19.00

 

Suomen hallitus antoi tiedonannon koronavirukseen liittyen maanantaina 16.3. klo 16 jälkeen. Kuopion konservatoriossa toimintaa jatketaan hallituksen ohjeistuksen mukaisesti.

 

Oppilaitosten, yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen sekä kansalaisopistojen ja muun vapaan sivistystyön tilat suljetaan 13.4.2020 saakka ja lähiopetus niissä keskeytetään.

 

Opetus ja ohjaus järjestetään mahdollisimman laajalti vaihtoehtoisilla tavoilla, muun muassa etäopiskelua, erilaisia digitaalisia oppimisympäristöjä ja -ratkaisuja sekä tarvittaessa itsenäistä opiskelua hyödyntäen. Järjestelyt tulevat voimaan keskiviikkona 18.3.2020.

 

Tiedotamme asiasta lisää tiistaina 17.3.2020

 


Päivitetty: Maanantai 16.3. klo 15.00. 

 

  • Tapahtumat ja konsertit on peruttu 9.4. saakka
  • Ryhmäopetus keskeytetään 27.3. saakka (muskari, tanssi, mupe, orkesterit)
  • Alkusoiton, karusellin ja kamarimusiikin opetuksista kannattaa olla yhteydessä opettajiin (ellei pienryhmää ole jo aiemmin ilmoitettu keskeytetyksi)
  • Yksilöopetus jatkuu, opetusjärjestelyissä voi olla muutoksia opetustapaan ja paikkaan liittyen.
  • Ammatillinen koulutus jatkuu normaalisti

 

Aiemmat ohjeet ovat painotetusti voimassa!

  • Sairaana/oireisena ei voi tulla oppitunnille
  • Hyvästä käsihygieniasta huolehtiminen
  • Oppilaitoksen tilojen siivoamista on tehostettu

 

Matkustaminen

  • Jos olet palannut ulkomaanmatkalta, tulee sinun olla pois lähiopetuksesta 14 vuorokauden ajan. Ole yhteydessä opettajaasi.