Lapinlahti

Kuopion konservatorion Lapinlahden toimipiste toimii monipuolisesti Lapinlahdella. Toimipisteellä on hyvät tilat aivan kirkonkylän keskustassa entisellä valtion virastotalolla.

Lapinlahdella opetettavat soittimet ovat piano, viulu, alttoviulu, sello, klassinen kitara, harmonikka, huilu ja klarinetti sekä bändisoittimista sähkökitara, sähköbasso, rummut ja laulu. Muita soittimia on mahdollista opiskella Kuopiossa. Musiikin perustason opintoihin kuuluu lisäksi musiikin teoriaopintoja. Myös yhteismusisointi ja erilaiset oppilaskonsertit ovat tärkeä osa toimipisteemme toimintaa.

Alle kouluikäisille on tarjolla musiikkileikkikouluryhmiä (muskareita) masumuskareista ja vauvoista eskari-ikäisiin sekä uutuutena soitinkarusellitoimintaa, jossa pääset tutustumaan lukuvuoden aikana useisiin eri soittimiin. Tällä hetkellä musiikin perusopinnoissa on mukana reilut 50 oppilasta ja musiikkileikkikoulussa vajaat 20 lasta.

Lapinlahti Karuselli, TIISTAI klo 15-16 välisenä aikana Rovastilan eskari / Lapinlahden toimipiste

Opettajat: Mikko Karppi, kitara, Heidi Miettunen, sello, Vesa Väisänen, piano, Minna Ollikainen, viulu, Arianna Grava, huilu.

Yhteystiedot ja opetuspaikat

Kaikki oppilaaksi hakemiseen liittyvä informaatio