Ystävänpäivänä kaikki laulavat yhdessä

Ystävänpäivänä 14.2. klo 18 kaikki pääsevät laulamaan yhdessä Kuopion kaupunginorkesterin sing along -konsertissa Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalissa. Kapellimestari Rauno Tikkasen johtaman kaupunginorkesterin kanssa estradille nousevat Kuopion konservatorion ja Savonia-ammattikorkeakoulun musiikinopiskelijat. Ohjelmistoon on valikoitu kaikille tuttuja lauluja vuosikymmenten varrelta.

Ystävänpäivänä on mitä mainioin syy ottaa kaveria kädestä ja tulla laulamaan yhdessä Kuopion Musiikkikeskukseen. Kuopion kaupunginorkesterin sing along -konsertin ohjelmistoon on valikoitu niin klassikoita kuin uudempia hittejäkin. Yhdessä lauletaan mm. J. Karjalaisen, Maaritin, Ultra Bran ja Juha Tapion kappaleita. Mukana ovat esimerkiksi Sinua sinua rakastan, Paratiisi, Hän, Lähtisitkö, Jäätelökesä, Kaksi vanhaa puuta ja Minä suojelen sinua kaikelta. Osa kappaleista on tullut ohjelmistoon yleisön somekampanjan kautta.

Esilaulajina toimivat Kuopion konservatorion ja Savonia-ammattikorkeakoulun musiikinopiskelijat. Oppilaitosten opiskelijoita nähdään konsertissa myös orkesterisoittajina sekä komppibändissä. Konsertin väliajalla voi nauttia Savonia-ammattikorkeakoulun tanssinopiskelijoiden energiasta, kun Valohallissa nähdään otteita Aretha-tanssiteoksesta.

Liput Kaikki laulaa! -konserttiin: 20 € / 10 € lapset alle 16v ja opiskelijat / 30 € kaksi lippua. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/ lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus, ma-pe klo 12-17 tai esityksen alkuun, viikonloppuisin 1 h ennen esitystä, puh. 0600 96 100 (1,98 €/ min + pvm). Myynti myös Kuopio Info, Sokos Kuopio ja Lippupisteen myyntipisteet. eLiput: www.lippu.fi. Lisäksi Kuopion kaupunginteatteri (Niiralankatu 2) 2 tuntia ennen esitystä, la klo 12-18, puh. 0600 41 31 43 (1,98 €/ min + pvm + mpm).